activitat

26 de Novembre de 2014

Aquest Nadal tindrem pista de patinatge sobre gel a la Plaça de l'Ajuntament de Tortosa. 

Aquest Nadal a Tortosa tot anirà lliscat, com una seda, tan suau com empènyer un trineu pel setinat gel. I és que els comerços i restaurants  instal·len una pista de gel de 200m² a la plaça de l'Ajuntament de la ciutat. Aquesta dinamització nadalenca ve de la mà de la Federació Comercial i de Serveis de Tortosa i de l'Agrupació Comerç Centre Tortosa. 

 

Hi podrà patinar tothom qui ho vulgui, mentrestant se sàpiga posar dempeus els patins, o tingui ganes d'aprendre'n amb els monitors.

La pista estarà instal·lada des del 5 de desembre fins al 6 de gener. El seu horari serà de matins i tardes, amb més hores d'apertura a les vespres dels festius assenyalats.

S'espera que sigui un esdeveniment dels que deixen emprempta en la memòria de la gent, i per aquesta fi s'han programat varietat d'actes al voltant de la pista de gel: Dies benèfics, recollides solidàries, actes promocionals, descomptes combinats amb Nadal Jove, recollida de cartes, espectacles i animació i la Cavalcada!

Tortosa aposta per fer territori en unes dates en què sovint les compres nadalenques es reparteixen per les grans superfícies del voltant.

En anteriors nadals altres ciutats han centrat les seves campanyes nadalenques en pistes de gel, i l'èxit acoseguit ha estat remarcable.

Així doncs amb aquesta pista de gel, de la que els comerços i restaurants associats regalaran tot tipus de descomptes i invitacions, s'espera consolidar la imatge de capital comercial forta i consolidada, com no deixa de ser Tortosa.

Gabinet de premsa, Tortosa+

 presentacio pista gel