activitat

4.09.2014

Presentació del sorteig d'un Fiat 500 per part del promotor Club de Bàsquet Cantaires de Tortosa amb la col·laboració de l'Agrupació Centre Comercial de Tortosa.

Aquest sorteig tindrà lloc el dia 3 de novembre de 2014 amb la combinació de les xifres del sorteig de l'ONCE que es durà a terme aquell dia.

El dijous 4 de setembre a les 19.00 h. va tenir lloc a la Plaça Barcelona de Tortosa, enfront del Mercat Municipal, la presentació per part de l'alcalde de Tortosa el Sr. Ferran Bel juntament amb altres membres del consistori, representant del concessionari de cotxes Auto Integrale, S.L., representants del Club de Bàsquet Cantaires i representant de la nostra Agrupació Centre Comercial de Tortosa.

Mitjançant la participació de l'Agrupació Centre Comercial es vol potenciar tota aquella activitat pública que serveixi per potenciar l'esport de les nostres Terres Ebrenques així com el nom de la nostra estimada ciutat.

L'objectiu d'aquest sorteig és incentivar als aficionats i aficionades a la pràctica del bàsquet a la ciutat de Tortosa i al conjunt de les Comarques de l'Ebre.

La butlleta per participar en aquest sorteig només val 2 € i tal i com va dir el Sr. Alcalde de Tortosa Ferran Bel, tots hi surtim guanyant, tant el bàsquet de les nostres Terres Ebrenques com els participants en el sorteig pel simple fet de que et pugui tocar aquest magnífic cotxe o per l'orgull de poder participar amb aquest projecte a mig termini que du a terme el Club de Bàsquet Cantaires, el qual vol dur al bàsquet de la nostra ciutat a pujar de categoria.