activitat

26.08.2014

Forastocs. El dilluns 1 de Setembre tindrà lloc aquest mercat ja tradicional a la ciutat de Tortosa.

Els comerciants que són socis de l’Agrupació Centre Comercial de Tortosa tenen l’avantatge de poder oferir els seus productes a preus rebaixats a la plaça de l’Ajuntament de Tortosa.  

 

L’Ajuntament de Tortosa és un marc ideal, i més tenint en compte el bon temps que fa, per plantar lo taulell al carrer i mostrar als nostres clients i visitants les gangues que els podem oferir.

Ja fa més de deu anys que amb molta il·lusió, els membres de la Junta de l’Agrupació Centre Comercial de Tortosa treballem per tal d’oferir als nostres socis la possibilitat de sortir al carrer i fer que la seva oferta de productes sigui més atractiva per als vianants de Tortosa que ens vulguin visitar.

Des de l’Associació volem fer una crida a tota la ciutadania de Tortosa i Terres de l’Ebre per tal de fer que aquesta edició estiuenca del Forastocs sigui tot un èxit.

Tots esteu convidats i tots hi sereu benvinguts.

També volem fer una crida a tots els socis que vulguin plantar la seva paradeta per tal de mostrar els forastocs que tinguin a les seves botigues i d’aquesta forma fer net i començar la nova temporada de l’hivern amb bon peu.

Socis, animeu-vos a participar! Entre tots podem fer del Forastocs un aparador exemplar per tal que tothom que ens vulgui visitar pugui gaudir d’aquest tradicional mercat, del seu bon ambient i de les seves ofertes.