Dissabtes de Primavera 2013 a Comerç Tortosa Centre
 
17.07.2014
Acte inauguració de Lo Tauell al Carrer

A tan sols una setmana per a l’inici de la Festa del Renaixement, el comerciants ja tenen preparat tot el necessari per viatjar en el temps i rebre als visitants que, any rere any, visiten l’esdeveniment més internacional que organitza la ciutat de Tortosa.

 Lo Taulell al Carrer és la campanya comercial més important per als comerciants en el marc de la Festa. L’engalonament dels comerços amb motius renaixentistes i les parades als carrers del Centre són una mostra de la implicació del sector per continuar fent gran un esdeveniment que està a punt complir gairebé dues dècades.

A pesar de que la Festa del Renaixement assoleix el seu màxim esplendor al casc antic de la capital de les Terres de l’Ebre, activitats com Lo Taulell al Carrer, campanya impulsada i recolzada per l’Agrupació Centre Comercial Tortosa, així contribueixen a que el visitant pugui viure d’una forma molt més intensa la seva experiència.

Els dies previstos per a la realització de Lo Taulell al Carrer són el divendres 25 i dissabte 26 de juliol, tot i que, com a novetat, podrien haver comerços que també s’hi sumessin el mateix diumenge 27, donat que enguany, amb l’ampliació de dos diumenges i/o festius permesos per obrir, el diumenge del Renaixement és un dels dos dies escollits per poder obrir els establiments comercials durant aquest exercici.

La inauguració de Lo Taulell al Carrer és durà a terme el divendres 25 de juliol davant la seu de l’Agrupació Centre Comercial Tortosa, ubicada a l’edifici de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa, on els comerciants rebran la visita dels procuradors, acompanyats pel seguici de les famílies nobles: és un moment de solemnitat on els comerciants rebran el suport de les autoritats i la mostra del seu reconeixement per la tasca dinamitzadora que realitzen, més enllà de la Festa del Renaixement, durant tot l'any. Aquest la persona convidada a l’acte ha estat la Sra. Muriel Casals d’Òmnium Cultural.