Dissabtes de Primavera 2013 a Comerç Tortosa Centre
 
02.06.2014
Dissabtes de Primavera: últimes activitats!

Aquest cap de setmana Comerç Tortosa Centre us porta un bon grapat d’activitats, i que creiem que totes i cadascuna d'elles molt interessants i per tot tipus de públic.

El calendari previst queda doncs de la següent manera:

 

La Ruta del Pintxo:

Divendres 6 i dissabte 7 de juny, de 17 a 21.30h.
Lloc: cafeteries, bars i restaurants del Centre de Tortosa

Aconsegeuix el teu bonus validat amb un segell a qualsevol comerç associat a Comerç Tortosa Centre


Tallers infantils:

Dissabte 7 de juny, de 11 a 13h.
Lloc: carrer de la Sang amb Av. Generalitat (Tortosa)


Aparadorisme humà:

Dissabte 7 de juny, de 17.30h a 20.30h.
Lloc: establiments comercials del Centre de Tortosa

 


Descripció de les activitats:

 

La Ruta del Pinxo: Pintxo + Beguda = 1,5€!

La Ruta del Pintxo són dues jornades emmarcades dintre de la campanya Dissabtes de Primavera, el cicle d’activitats d’animació comercial de carrer que va començar el passat 6 de maig i que finalitzarà el mateix dissabte 7 de juny.

El funcionament d’aquesta iniciativa es basa en les tradicional Rutes de Tapes que en duu a terme en molts d’indrets del país, però a diferència d’aquestes, La Ruta del Pintxo, al menys durant aquest primer any, no pretén ser una promoció de llarga durada, sinó que és una iniciativa de caire festiu en dos dies molts concrets (divendres i dissabte).

Durant aquestes dues tardes, els establiments participants us conviden a participar d’aquesta festa de final de campanya.

Un total de 12 cafeteries, bars i restaurants us conviden a formar part d’aquest fantàstic circuit de pintxos, mitjançant el qual podreu gaudir d’un preu únic: Pintxo + Beguda = 1,5€!

Per poder gaudir d’aquesta fantàstica oferta només necessiteu aconseguir un bonus segellat, que trobareu a qualsevol establiment associat a comerç Tortosa Centre, i presentar-lo a qualsevol dels establiments participants en la ruta, els dies 6 i 7 de juny, entre les 17 i les 21.30h.
A més, amb el vostre bonus segellat, podreu ser un dels 70 afortunats en gaudir d’un premi gastronòmic (sopar, dinar, esmorzar, i altres premis)

Aquesta activitat ha comptat amb el recolzament de l’associació PLATIGOT.

Us esperem a tots!

 

flyeinterior2


Tallers infantils:


Durant el matí del proper dissabte 7 de juny, l’Agrupació Centre Comercial Tortosa us vol sorprendre amb activitats lúdiques per las més petits.

HI haurà diferents tallers: globus, polseres, caretes, i moltes sorpreses més.

No deixeu escapar aquesta oportunitat. Els vostres fills tenen garantida una estona que no oblidaran!

 


Aparadorisme humà:

 

Probablement sigui l’activitat més original i diferent de totes les organitzades en el marc de la campanya Dissabtes de Primavera.

El proper dissabte 7 de juny, un circuit d’establiments comercials del Centre de Tortosa us sorprendrà a través dels seus aparadors, que cobraran vida mitjançant models humans.

No us podeu perdre aquesta innovadora iniciativa.!

 

aparadorismehuma