Dissabtes de Primavera 2013 a Comerç Tortosa Centre
 
02.06.2014
Èxit de l'activitat Futbol a la Plaça

El passat dissabte 31 de maig, amb motiu del cicle d’activitats “Dissabtes de Primavera 2014”, vam poder gaudir d’un gran ambient al Centre de la ciutat, especialment a la plaça de l’Ajuntament de Tortosa, on es va dur a terme l’activitat “Futbol a la plaça”, organitzat per Comerç Tortosa Centre i amb la inestimable col·laboració del Club Deportiu Tortosa.

Els partits de futbol de la categoria benjamí i prebenjamí que es van dur a terme durant tot el matí amb un fantàstic camp de futbol inflable van ser tot un èxit de participació.

Però a més, el Club Deportiu Tortosa va cedir la seva exposició fotogràfica, amb un recull d’imatges dels 100 anys d’història. Una entranyable joia exposada al públic, que per suposat va ser molt ben rebuda per la gent que la visitar durant tot el dia, matí i tarda, en dia on el sol va lluir de valent.

Dissabte vinent, per finalitzar la campanya Dissabtes de Primavera, es duran a terme les activitats Tallers Infantils, Aparadorisme Humà i La Ruta del Pinxo, així com el sorteig de 70 premis gastronòmics.

En breu informarem de tot plegat.

 

futbolplaca2

 

futbolplaca