XIV Aniversari Comerç Tortosa Centre
 
22.05.2014
Subvencions 2014

L'Agrupació informa que en el DOGC núm. 6625, de data 19.5.2014, s’ha publicat la Resolució del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió d’incentius en l’àmbit del comerç, dels serveis, l’artesania i la moda per a l’any 2014, i s’obre la convocatòria corresponent.

El termini de presentació de les sol·licituds finalitza el dia 20 de juny de 2014, a excepció del Programa 7 (Per a la transmissió d’empreses de comerç, serveis, artesania i moda en funcionament), que es podran presentar fins a l’exhauriment del pressupost destinat a aquest programa, amb el límit màxim del 31 de desembre de 2014.


Les sol·licituds, acompanyades de la documentació que preveuen les bases i la documentació complementària establerta a cada programa, es poden presentar per mitjans telemàtics a la seu corporativa de Canal Empresa de la Generalitat de Catalunya.

D’altra banda, informar-vos que el Departament d’Empresa i Ocupació, a través d’un conveni de col·laboració amb l’Institut Català de Finances (ICF), ha posat en marxa una línia d’ajuts en forma de garantia per al finançament empresarial de projectes d’inversió i circulant de comerços i autònoms, (bases publicades en el DOGC numero 6604, de 15 d’abril de 2014).

Els crèdits són d’un import mínim de 10.000 euros i un màxim de 100.000 euros per beneficiari. L’Institut Català de Finances respondrà del 70% del principal pendent de cadascun dels préstecs formalitzats a través de les entitats financeres col·laboradores. El termini màxim de presentacions de sol·licituds romandrà obert fins al 31 de desembre de 2014 o fins a l’exhauriment del pressupost.

Per qualsevol dubte o aclariment, podeu trucar al telèfon 977 44 93 33 (Secció de Comerç i Turisme) o bé a l’adreça Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.