1ª Dissabte de primavera: taller de globus
 
19.05.2014
2n Dissabte de primavera: Cycling Experience

El dissabte 17 de maig es va dur a terme, a la pl. del Mercat de Tortosa, la segona edició Cycling Experience Comerç Tortosa Centre, amb la col·laboració de Impuls Sport, l'Ass. Parkinson Terres de l'Ebre i Ass. de venedors del Mercat.

L'activitat, emmarcada dintre de la campanya Dissabte de Primavera, va comptar amb la participació d'una seixantena d'esportistes que van poder gaudir d'aquest esport al mateix Centre de Tortosa durant tres hores dividides en tres sessions, en les que els més valents es van atrevir a fer-les d'una tirada.

A més de l'activitat principal, l'Agrupació Centre Comercial Tortosa mitjançant la col·laboració del gimnàs Impuls Sport, va oferir als vianants una demostració de crossfit.

Per si això no fos suficient, l'Associació Parkinson Terres de l'Ebre, que també hi va ser present durant tot el matí, va posar a disposició de la gent la possibilitat d'adquirir camisetes "Run For Parkinson", fent d'aquesta activitat un acte solidari en favor dels malalts d'aquesta enfermetat neurodegenerativa.

A més, l'Ajuntament de Tortosa, en el marc de les activitats previstes per promocionar la Festa del Renaixement, va sumar-se  oferint als espectadors un espectacle d'època arrodonint una jornada totalment festiva.

Des de l'Agrupació Centre Comercial Tortosa volem agrair a tots els participants i col·laboradors per haver fet possible aquesta activitat.

 

 fotocylcingnoticia