caracteristiques
  • Delimitació i zones
Tortosa Centre comunica pràcticament de forma directa amb el Nucli antic a través de dos eixos ben diferenciats, com són l’illa peatonal i l’Avinguda Generalitat, apropant els turistes a moltes possibilitats, tot comunicant el gran patrimoni cultural del Nucli Antic, l’oferta comercial del Centre i el Temple, així com l’entrada al Parc Municipal Teodor Gonzàlez per l’Avinguda principal del Tortosa..

La delimitació urbanística i geogràfica establerta, contempla de nord a sud, l’àrea compresa entre el pont de l’Estat i l’antic pont del ferrocarril fins a la pròpia estació.

El riu determina la barrera natural limítrofa per l’oest, i l’atractiu i esplendor de l’Ebre, que es pot recórrer visualment a través de l’Avinguda Felip Pedrell.
  • Aparcament
lLa zona compta amb aproximadament 600 places de zona blava que permeten la circulació fluida de vehicles i faciliten l’accés

Un pàrquing de 165 places ubicat a la Plaça d’Alfons XII, juntament amb d’altres de molt propers les zones d’aparcament..
  • Comunicacions i transport
La ciutat de Tortosa compta amb estació d’autobusos i ferrocarril, des de les quals es pot accedir al Centre còmodament a través del mateix carrer Cervantes, en ple cor de la ciutat.

L’autopista que uneix Barcelona amb València està situada a uns 10 minuts del Centre.

L’Eix de l’Ebre actua de nexe d’unió amb l’Aragó, La Terra Alta i La Ribera d’Ebre.

Per l’altra banda del riu i seguint el seu curs, la ciutat es comunica amb la comarca del Montsià.